Jump to content
Sign in to follow this  
kingcarr21

Is there a problem with the forum?

Recommended Posts

1 minute ago, davieG said:

Can't use the View New Posts

Can't start a new topic with images in it

You've started 5 new topics about the same thing lol 

 

So it's definitely working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well it's all buggered up for me say's there's an error when I post or try to delete.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, but it's not a big issue.

Tried to click on it to see if it can go away that way, but nothing.

Noticed it when scrolling down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Wymeswold fox said:

No, but it's not a big issue.

Tried to click on it to see if it can go away that way, but nothing.

Noticed it when scrolling down.

Is it still showing now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mark, did you clear some of the archive in order to speed up the loading times?

I swear threads on certain players we were linked with are gone for good now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, MC Prussian said:

@Mark, did you clear some of the archive in order to speed up the loading times?

I swear threads on certain players we were linked with are gone for good now.

I had some issues with search the other day and reduced the time search went back through posts, I'll increase it and see how it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×