Jump to content

Recommended Posts

When I post something, it shows in the thread AND as saving below.

 

And some of my posts are disappearing very quickly too, with no Mods present. Explanation would be much appreciated, as I'm baffled as to why.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your post saying saving and also being posted is probably an issue with Javascript, probably out of anyone on this forum's hands.

Can you provide any more information about your second problem? Is it reproducible?

Edited by Beechey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes, I post something and it gets excised almost immediately, even if a mod is not present. Almost as if there's someone with the means to do so, and keeping a specific eye on me (and maybe others, who knows?)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, HighPeakFox said:

Sometimes, I post something and it gets excised almost immediately, even if a mod is not present. Almost as if there's someone with the means to do so, and keeping a specific eye on me (and maybe others, who knows?)

 

 

 

They are.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, HighPeakFox said:

Sometimes, I post something and it gets excised almost immediately, even if a mod is not present. Almost as if there's someone with the means to do so, and keeping a specific eye on me (and maybe others, who knows?)

 

 

image.jpeg.18c278d6e59a3172c6ad280b3aff2f6a.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, HighPeakFox said:

When I post something, it shows in the thread AND as saving below

I have had the same for past few days... 

Screenshot_20190613-085431.thumb.png.f14825a4ad2921109917836959818905.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, StanSP said:

I have had the same for past few days... 

 

Is this still happening now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Mark said:

Is this still happening now?

Not since I posted that one but will let you know if it does :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keep getting a message now and then, saving the forum's 'service is unavailable'.

Happened in the past couple of weeks, but hasn't before this period.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Wymeswold fox said:

Keep getting a message now and then, saving the forum's 'service is unavailable'.

Happened in the past couple of weeks, but hasn't before this period.

 

Take the hint.

  • Haha 2
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 17/06/2019 at 19:05, FIF said:

 

Take the hint.

Not really, no, sorry.

More to do with perhaps some forum lag via tablet than your questionable reasoning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/06/2019 at 21:42, HighPeakFox said:

When I post something, it shows in the thread AND as saving below.

 

On 16/06/2019 at 17:13, StanSP said:

Just happened again in the cricket thread @Mark

 

3 hours ago, RumbleFox said:

Happening to me too.  X

Can you post a screenshot of the message next time it happens, so I can see what message its getting stuck on. Haven't had it myself but there's a known issue when posting an emoticon apparently.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Mark said:

 

 

Can you post a screenshot of the message next time it happens, so I can see what message its getting stuck on. Haven't had it myself but there's a known issue when posting an emoticon apparently.

Will do, thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Mark said:

Can you post a screenshot of the message next time it happens, so I can see what message its getting stuck on. Haven't had it myself but there's a known issue when posting an emoticon apparently.

Will do

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...